Frivilligportræt – Mød Malia

billede af Malia

Mød Malia – hun er frivillig i AfriCAN i vores kommunikationsudvalg. Malia har en baggrund som Multimediedesigner fra Erhvervsakademiet Lillebælt og studerer på nuværende tidpunkt International Virksomhedskommunikation på SDU i Slagelse. Som multimediedesigner var hun praktikant hos den danske NGO, Børneulykkesfonden, og her blev hun grebet af følelse af at ville gøre en forskel for andre. Efter sit praktikforløb fortsatte hun med at være frivillig samme sted. Da Malia startede på SDU sommeren 2015, så hun muligheden for at kunne bruge sine tidligere erfaringer og sine færdigheder hos AfriCAN. Uddannelse til alle, hjælp til selvhjælp, samarbejde – det var det, som virkelig tændte Malia og fik hende til at blive frivillig i AfriCAN. Malia håber på at kunne være medvirkende til at gøre en forskel og dermed give en håndsrækning til dem, som har brug for det. På nuværende tidspunkt arbejder Malia med at optimere AfriCAN’s hjemmeside gennem en brugertest, samtidig med at hun er med til at udvikle AfriCAN’s strategi på sociale medier.