Vil du donere IT-udstyr til et godt formål?

Har du/I brugt IT-udstyr liggende, som alligevel bare fylder, og som du aldrig bruger? Så kan AfriCAN bruge det!

AfriCAN har sammen med vores nye samarbejdspartner, CSIF, rejst projektet “Student Union Empowerment: A Stronger Voice for Students in Northern Ghana”, der skal styrke lokale studenterorganisationer. I forbindelse med opstart af projektet rejser Bestyrelsen derfor til Ghana i januar 2016 , og vi mangler IT-udstyr, der kan doneres til vores samarbejdspartner.

Rejsen til Ghana skal klargøre de endelige detaljer samt sikre, at de studerende er i fokus. I den forbindelse vil vi anmode private såvel som virksomheder/organisationer om at være med til at donere IT-udstyr i form af brugte computere, tablets, kameraer, telefoner, printere, m.m., som vi kan give til CSIF. De skal bruge det til at dokumentere projektet og forløbet, og eftersom de er en forholdsvis ny organisation, har de ikke selv ressourcerne til at købe det. Derfor har vi brug for din/jeres hjælp, og vi håber at budskabet kan spredes.

AfriCAN afhenter gerne. Kontaktoplysninger kan findes her.

Du kan læse meget mere om projektet her.